VÅR DAG - Barnas marked og aktivitetsdag

Ringerike Frivilligsentral feirer Frivillighetens år 2022! Lørdag 21. mai inviterte vi små og store til en innholdsrik VÅR DAG - Barnas marked og aktivitetsdag. Dagen arrangerte vi i samarbeid med Ringerike Næringsforening og det ble yrende liv på Søndre Torg og på Glatved og Hønefoss skole.



På torget kunne man prøve balansesykler og sparkesykler fra BUA og Hønefoss BY la til rette for at barn kunne selge brukte klær og leker sammen med foreldrene sine. Mellom torget og Glatved var det en rebusløype som bant det hele sammen. Barna kunne velge hvilken vei de ville gå løypa, og det ventet en is i premie i enden. Spørsmålene handlet om frivillighet og søppelhåndtering.  

På Glatved inviterte vi til en morsom og variert aktivitetsdag for barn og alt var gratis. Her slo BUA Ringerike opp en leirplass med hengekøyer og tarp (tak/presenning/gapahuk). Flere barn slappet godt av og nærmest sovnet etter en god økt i hoppeslottet. Det var muligheter for å spille crouquet, kubb og fotball. Fossen Friluft stilte med strikkeløp, hvor barn og voksne tok utfordringen i å komme lengst mulig over banen og samtidig være festet i en strikk. Ringerike DNT stilte med slakk line og kaste ball i munnen på Turbo, maskoten til barnas turlag.

Inne i gymsalen myldret det av barn i gymsalen og mange prøvde hoppeslott for første gang! Det var dansekonkurranser og DJ Linus sørget for god stemning hele dagen. Det duftet deilig popcorn som barna kunne nyte etter en real hoppe- og danseøkt.

Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra både barn, foreldre og besteforeldre - dagen hadde vært så hyggelig. Flere ytret ønsket om at dette måtte bli en tradisjon.

Tusen takk til alle våre frivillige som stod på denne dagen for å gjøre den mulig! Dere gjorde en fantastisk innsats og gledet de som kom på arrangementet!

Tusen takk til samarbeidspartnere og alle andre som også har bidratt til denne dagen!

2024 © Ringerike Frivilligsentral