HappyHand Hole støtter Matutdelingen

Matutdelingen Ringerike fikk forleden en flott pengegave av HappyHand Hole, som delte ut desemberoverskuddet sitt. Matutdelingen ble overrakt hele 40.000 kroner.

Matutdelingen Ringerike er svært takknemlig for støtten. Det er stadig flere som trenger mathjelp, og midlene kommer godt med, sier prosjektkoordinator Mari Johansen ved Ringerike Frivilligsentral.

Den siste tiden har det vært opp mot 80 familier på utdelingen. Det er en stor økning av familier som benytter seg av dette tilbudet, og det er kjærkomment med støtte til fremtidige innkjøp.

Matutdelingen Ringerike deler ut mat og dagligvarer gratis til lavinntektsfamilier med barn under 18 år bosatt i Ringerike kommune. Utdelingen er torsdager på Hønefoss skole, sidebygget, kl. 15.00-16.30. Varene er i utgangspunktet overskuddsmat. Lavinntektsfamilier kan komme til Matutdelingen og få mat- og dagligvarer gratis ut fra det vareutvalget som til enhver tid finnes, noe som vil variere fra gang til gang. Størrelsen på familien vil avgjøre hvor mye man får, og meningen er at dette skal være et supplement til familiens ukentlige innkjøp. 

Den flotte støtten gjør at Matutdelingen har anledning til å forbedre tilbudet i en vanskelig tid for mange.

Prosjektkoordinator ved Ringerike Frivilligsentral, Mari Johansen, setter stor pris på den flotte pengegaven fra Happy Hand Hole.

2024 © Ringerike Frivilligsentral