Utstyrssentralen blir BUA Ringerike

Vil du ut på tur i 2020? På ski, skøyter, snowboard eller alpint? Onsdag 8. januar åpner BUA Ringerike igjen kl. 14.00-17.30. Vi holder stengt i romjulen. Lag en låneprofiler, følg link under, og kom til Hønefoss skole for å låne fritidsutstyr.

I 2010 åpnet Utstyrssentralen på Ringerike. Å låne utstyr av oss har vært svært populært og på fine vinterdager er nærmest alt utstyret vårt utlånt. Det har vært behov for en oppgradering av utlånssystemet. Med midler fra Barne-, ungdoms-, og familiedepartementet har Ringerike Kommune kunnet inngå avtale med BUA Nettverket. BUA står for Barn, Ungdom og Aktivitet og det finnes over 100 BUA spredt utover hele Norge. 

Ti frivillig fra Ringerike Frivilligsentral har jobbet på spreng i november og desember for å gjøre alt klart før sesongen. De har merket og ryddet i alt utstyret og lært seg det nye digitale utlånssystemet. De er nå klare for å ta dere i mot for utlån. Nå blir det enklere å se hva vi har av utstyr på BUA.io og opprette din egen låneprofil der. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å låne utstyr. Registrer deg her.

2020 © Ringerike Frivilligsentral