Ringerike Frivilligsentral feiret 30 år!

Markeringen av Ringerike Frivilligsentrals 30-årsjubileum som var planlagt i begynnelsen av desember i fjor, måtte dessverre utsettes på grunn av pandemien. 5. september kunne Frivilligsentralen samle frivillige hjelpere, samarbeidspartnere og støttespillere til jubileumsfest på Klækken Hotell.

Det ble en skikkelig festaften med deilig mat, jubileumskake og taler. Gutta på skauen sørget for flott underholdning. Og, selveste Hans Majestet Kongen (Jonas Rønning) kom også på besøk. Liv Beate Rolid Hagen og Reidar Aslaksrud, som begge har lang fartstid ved Frivilligsentralen, ble høytidelig hedret med Kongens Fortjenstmedalje i «ull» for sin fantastiske innsats for frivilligheten.

Liv Beate Rolid Hagen ble ansatt i 1994. I hele 27 år har hun arbeidet ved sentralen, de aller fleste som daglig leder, før hun gikk av med pensjon i fjor. Hun har lagt ned et fantastisk arbeide for Ringerike Frivilligsentral og frivilligheten, og skal ha en meget stor del av æren for at sentralen er det den er i dag.

Reidar Aslaksrud har vært med helt fra starten, og han er fortsatt ved Frivilligsentralen. Han var styreleder i 1992-1993, og ledet arbeidet med å utforme sentralens vedtekter. Vedtekter som med små endringer også blir benyttet i dag. Han har også opp gjennom årene bistått med blant annet hjelp til hagearbeid og han har kjørt ut mat til hjemmeboende eldre. 

Det er blitt utført utrolig mange timer frivillig arbeid gjennom disse årene – arbeid som har bidratt til å gjøre hverdagen bedre for mange i ringeriksdistriktet. 

- Jeg er stolt over å være styreleder for flotte Ringerike Frivilligsentral, sier Ingrid Solberg.

Tusen, tusen takk til alle frivillige, samarbeidspartnere og støttespillere for alt dere bidrar med. Dere gjør Ringerike til et bedre og varmere sted å bo!

Øverst fra venstre: Styreleder Ingrid Solberg, nestleder Dag Heim og Kongen, i Jonas Rønnings skikkelse, ønsket velkommen til jubileumsfest. Gutta på skauen sørget for flott underholdning. Prosjektkoordinator Trude Nereng og nestleder Dag Heim ledet kvelden. Frivillige hjelpere, samarbeidspartnere og støttespillere var invitert til å feire 30 år med frivillig arbeid.  «Kongen» erklærte jubileumskaken for åpnet. Ringerike kommune spanderte kake til festen. Liv Beate Rolid Hagen og Kongen. Foto: Elin og Dag Heim

2024 © Ringerike Frivilligsentral