BUA Ringerike offisielt åpnet

Onsdag 29. januar klippet ordfører Kirsten Orebråten snoren og BUA Ringerike ble offisielt åpnet. I ti år har Utstyrssentralen eksistert i Ringerike Kommune, og mange har benyttet seg av tilbudet. Nå er det enda enklere og mer tilgjengelig for alle å låne fritidsutstyr helt gratis, etter overgangen til BUA ordningen. BUA.io

Barn Ungdom Aktivitet står BUA for og det er nå 123 stykker fordelt utover hele Norge. Felles er at du kan låne fritidsutstyr helt gratis, som et bibliotek for utstyr. BUA Ringerike er åpnet hver onsdag fra 14.00-17.30 i vintersesongen, da vi i hovedsak har langrenn, slalåm, skøyter, akebrett og snowboardutstyr. 

Våre frivillige har gjort en formidabel innsats for å gjøre alt klart for overgang fra Utstyrssentralen til BUA. Det er også dem du møter når du kommer for å låne utstyr. De hjelper deg med å opprette låntaker på BUA.io dersom du ikke allerede har profil. Deretter hjelper de deg med å finne passende utstyr, så er det bare å ønske god tur og velkommen tilbake. 

Vi setter stor pris på at ordfører Kirsten Orebråten, kommunalsjef Marianne Mortensen og daglig leder i BUA Norge, Monica Vogt, kastet glans over åpningen. Det ble en svært fin markering. I tillegg takker vi alle andre som kom på åpning, ikke minst dere frivillige som står på for å gjøre andres liv enklere og bedre! Tusen takk!

Les om åpningen på ringblad.no 
(For abonnenter.)2020 © Ringerike Frivilligsentral