Gruppevirksomhet

Oversikt over sentralens gruppevirksomhet som er åpen for alle.


Historiegruppe

Første tirsdag i måneden kl 12 møtes historieinteresserte for å samtale om lokalhistorie eller besøke lokalhistoriske steder. Fastsatt tema hver gang. Kaffe og hyggelig samvær.

Håndarbeidsgruppe

Mange håndarbeidsglade damer møtes mandag i oddetallsuker for sosialt samvær med håndarbeid. De strikker, broderer og hekler produkter som loddes ut på julemessen på Kuben i før jul. Gruppen møtes kl 11.00 og er åpen for alle. Kaffe og sosialt samvær. Det er også muligheter for å kjøpe håndarbeider på sentralen til enhver tid, men noe variert utvalg.

Lesering

Andre onsdag i måneden møtes bokinteresserte på sentralen kl 11.00. De enes om bøker de vil lese og disse diskuteres i etterkant. Bøkene lånes på biblioteket. Kaffe og sosialt samvær. Gruppen er åpen for alle som er glade i bøker.

Bridgeklubb

Hver onsdag kl 10.00 møtes en gruppe for sosialt samvær gjennom bridgespill - alle nivåer. Her er også mulighet for å lære spillet. Alle er velkomne til å delta.

Mimreklubb

Mandag i partallsuker kl 12.00 møtes gruppen for å mimre om barndom og oppvekst. De deler historier og erfaringer fra barne- og ungdomsårene. Enkelte ganger er det eksterne foredragsholdere. Åpent for alle.

Sorggrupper

Sorggrupper etableres etter behov ved sentralen. Det er to gruppeledere som har gjennomgått kurs. Gruppene er myntet på de som har mistet en av sine kjære. Det kan vært godt å komme sammen og dele sorgen med ander i samme situasjon.  Ta kontakt dersom du har behov og ønsker om å være med i en gruppen.

Datasamling

Mandag kl 12 i oddetallsuker er det mulighet til å få hjelp og rådgivning i bruk av pc, nettbrett og telefon. Ingen kursleder, men lære av hverandre.

Engelsk samtalegruppe

Gruppen møtes torsdager kl 13 i partallsuker. Her snakkes engelsk på alle nivåer. Åpent for alle. 

Pustegruppe

Enkle, lette øvelser for økt bevegelighet, bedre pust, avspenning og balanse. Passer for alle, og kan gi ny forståelse for kroppens funksjoner og sammenhenger. Målet er større velvære i hverdagen og fornyet glede ved bevegelse. Øvelsene skjer for det meste sittende. Instruktør er psykomotorisk fysioterapeut.

Treffpunkt

Samtaler om alle aktuelle tema. Gruppeleder har god kunnskap om mat og helse. 

Quiz
Her kan en komme alene, sammen med flere eller som et lag. Alle får være med. 20 spørsmål x 2 med kaffepause. Kostnad kr 40.

Runes trim- og motivasjonsgruppe
Hver tirsdager kl 18 er det mulig å være med i trimgruppen som har en times gange og en times sosialt samvær på programmet. Kaffe og frukt. Passer for alle aldre. Enkelte ganger er det trekning av gevinster.

2019 © Ringerike frivilligsentral