Gruppevirksomhet

Flerkulturell kvinnegruppe

I samarbeid med Læringssenteret for voksne samles en flerkulturell kvinnelig gruppe på RFS hver torsdag sammen med fem frivillige hjelpere. Målet er nettverksbygging og språktrening. Gruppen er ikke åpen for andre enn elever ved skolen.

Historiegruppe

En gang i måneden møtes historieinteresserte for å samtale om lokalhistorie eller besøke lokalhistoriske steder. Gruppen møtes kl 10.00 på tirsdag og er åpen for alle. Kaffe og hyggelig samvær.

Håndarbeidsgruppe

Mange håndarbeidsglade damer møtes annenhver mandag for sosialt samvær med håndarbeid. De strikker/syr/vever/hekler noe som loddes ut på julemessen på Kuben i november/desember. Gruppen møtes kl 11.00 og er åpen for alle. Kaffe og sosialt samvær. Det er også mulig å kjøpe håndarbeider på sentralen til enhver tid.

Lesering

En gang i måneden møtes bokinteresserte på sentralen kl 11.00. De enes om bøker de vil lese og disse diskuteres i etterkant. Bøkene lånes på biblioteket. Kaffe og sosialt samvær. Gruppen er åpen for alle som er glade i bøker.

Bridgeklubb

Hver onsdag kl 10.00 møtes en gruppe for sosialt samvær gjennom bridgespill - alle nivåer. Her er også mulighet for å lære spillet. Alle er velkomne til å delta.

Mimreklubb

Annenhver mandag kl 12.00 i like uker møtes en trivelig gjeng som hygger seg med minner fra tidligere år. De deler historier og erfaringer fra barne- og ungdomsårene. De drar på små turer i nærmiljøet og har noen ganger eksterne foredragsholdere. Dette er stedet for de som ønsker å snakke om gamle dager heller høre andre sine historier. Åpent for alle.

Sorggrupper

Sorggrupper etableres etter behov ved sentralen. Det er to gruppeledere i hver gruppe som har gjennomgått kurs. Gruppene er myntet på de som har mistet en av sine kjære. Det kan vært godt å komme sammen og dele sorgen med ander i samme situasjon.  Ta kontakt dersom du har behov og ønsker om å være med i en slik gruppe. Åpent for alle aldre i alle livssituasjoner.
post@ringerike.frivilligsentral.no  

Datagruppe

Annen hver mandag kl 12. (oddetallsuker) møtes noen seniorer som lærer data- og internettbruk av hverandre. Her er terskelen lav - og det er åpent for alle nivåer. Ingen kan for mye - ingen kan for lite.

Engelsk samtalegruppe

Dette er gruppa for deg som kan litt eller mye engelsk, men ikke får praktisert så mye. Her snakkes og leses kun engelsk - på alle nivåer. Åpent for alle. Gruppen møtes annen hver torsdag kl 13.00 i like uker.

Pustegruppe

Enkle, lette øvelser for økt bevegelighet, bedre pust, avspenning og balanse. Passer for alle og kan gi ny forståelse for kroppens funksjoner og spennende sammenhenger. Målet er større velvære i hverdagen og fornyet glede ved bevegelse - det er ofte lite som skal til for å oppnå resultater. Øvelsene skjer for det meste sittende. Instruktør er fysioterapeut og kostholdsekspert.

Treffpunkt

Gruppe for de som ønsker å samtale og diskutere hverdagslige saker som er viktige. Gruppeleder har god kunnskap om mat og helse. Kaffe og sosialt samvær.

Advokatrådgivning

Advokatene i Ringerike er...

Båtvettundervisning

Ringerike Frivilligsentra...

Dette skjer på huset

Gruppevirksomhet som er å...

Frivillig i institusjon

...

Frukt- og bærformidling

...

Julegaveinnsamling

...

2018 © Ringerike frivilligsentral