Telefonvenn

Ta kontakt med oss hvis du trenger en telefonvenn eller ønsker å være en.

Aldersgruppe: Fra 18 år

En telefonvenn er en som ringer en - to ganger i uka for en hverdagslig prat.
Registrer deg på her på nettsiden eller ta kontakt med  oss på tlf. 32 14 21 00 for nærmere avtale. Du kan også kontakte oss på post@ringerike.frivilligsentral.no 

Trenger du noen å prate med?
Du kan melde din interesse ved å registrere deg i skjemaet på vår forside (åpnes i nytt vindu). Se under overskriften "Kan du bidra. Trenger du hjelp" og klikk på knappen "Jeg trenger hjelp." Det er også viktig at du leser personvernerklæringen og krysser av for at den er lest og godkjent.
Du kan også ta kontakt med Ringerike Frivilligsentral på post@ringerike.frivilligsentral.no  eller telefon 32 14 21 00 (mellom 8-15.30 på hverdager) for å melde inn behov. 

Ønsker du å være Telefonvenn?
Dersom behovet for telefonvenner øker, kan det hende at vi kommer til å trenge flere frivillige i tiden fremover. Du kan melde din interesse ved å registrere deg i skjemaet på vår forside (åpnes i nytt vindu). Se under overskriften "Kan du bidra? Trenger du hjelp?", og klikk på knappen "Jeg kan bidra". Det er også viktig at du leser taushetserklæringen og personvernerklæringen og krysser av for at dette er lest og godkjent.
Du kan også ta kontakt med Ringerike Frivilligsentral på post@ringerike.frivilligsentral.no  eller telefon 32 14 21 00 (mellom 8-15.30 på hverdager).

Vi vil ta kontakt med deg og gi deg mer informasjon.

Du kan lese mer på telefonvenn.no




2024 © Ringerike Frivilligsentral