Dette skjer på huset

Gruppeaktiviteter ved Ringerike Frivilligsentral:

Håndarbeidsgruppe annenhver mandag kl. 11.00
Oppstart 15. januar
Mimregruppe annenhver mandag kl. 12.00
Oppstart 8. januar
Samtalegruppe for pårørende til personer med demens mandager kl. 18.00 ca. hver 6. uke
Oppstart 8. januar
Historiegruppe andre tirsdag i mnd. kl. 12.00
Oppstart 9. januar
Runes trim- og motivasjonsgruppe tirsdager
kl. 18.00. Oppstart 9. januar
Bridgeklubb hver onsdag kl. 10.00
Oppstart 3. januar
Lesering andre onsdag i mnd. kl. 13.00
Oppstart 10. januar
Aktivitetsgruppe hver torsdag kl. 11.00
Oppstart 11. januar
Engelskgruppe annenhver torsdag kl. 13.00
Oppstart 11. januar
Quiz annenhver torsdag kl. 18.00
Oppstart 11. januar
Temakafé annenhver fredag kl. 11.00
Oppstart 2. februar
Treffpunkt annenhver torsdag kl. 14.00
Oppstart 18. april


Informasjon om alle gruppene/tilbudene våre:

Håndarbeidsgruppe
Mange håndarbeidsglade damer møtes mandag i oddetallsuker for sosialt samvær med håndarbeid. De strikker, broderer og hekler produkter som loddes ut på julemessen på Kuben i før jul. Gruppen møtes kl 11.00 og er åpen for alle. Kaffe og sosialt samvær. Det er også muligheter for å kjøpe håndarbeider på sentralen til enhver tid, men noe variert utvalg.

Lesering
Andre onsdag i måneden møtes bokinteresserte på sentralen kl 11.00. De enes om bøker de vil lese og disse diskuteres i etterkant. Bøkene lånes på biblioteket. Kaffe og sosialt samvær. Gruppen er åpen for alle som er glade i bøker.

Bridgeklubb
Hver onsdag kl 10.00 møtes en gruppe for sosialt samvær gjennom bridgespill - alle nivåer. Her er også mulighet for å lære spillet. Alle er velkomne til å delta.

Mimreklubb
Mandag i partallsuker kl 12.00 møtes gruppen for å mimre om barndom og oppvekst. De deler historier og erfaringer fra barne- og ungdomsårene. Enkelte ganger er det eksterne foredragsholdere. Åpent for alle.

Livsmestringsgruppe
Gruppe etableres etter behov på høsten og har fire samlinger høst og fire samlinger etter nyttår. To gruppeledere som har gjennomgått kurs. Gruppen er myntet på de som har mistet en av sine kjære. Det kan vært godt å komme sammen og dele sorgen med ander i samme situasjon.  Ta kontakt dersom du har behov og ønsker om å være med i en gruppen.

Engelsk samtalegruppe
Gruppen møtes torsdager kl 13 i partallsuker. Her snakkes engelsk på alle nivåer. Åpent for alle. 

Treffpunkt
Samtalegruppe der formålet er å få nye synspunkt om ulike temaer. Deltagerne velger selv hva det skal snakke om. Hensikten er at det skal komme fram ulike synspunkt og oppfatninger rundt de forskjellige temaene, og på den måten øke forståelse og bevissthet om ulike problemstillinger. Gruppen møtes annenhver torsdag. 

Quiz
Her kan en komme alene, sammen med flere eller som et lag. Alle får være med. 20 spørsmål x 2 med kaffepause. Kostnad kr 40. 

Runes trim- og motivasjonsgruppe
Hver tirsdager kl 18 er det mulig å være med i trimgruppen som har en times gange og en times sosialt samvær på programmet. Kaffe og frukt. Passer for alle aldre. Enkelte ganger er det trekning av gevinster.

Aktivitetsgruppe
Hver torsdag kl 11 er det styrketrening/gåtur som passer for alle. Det skal være gøy, så øvelsene kan også innebære litt lek. En må kle seg etter værforholdene, da gruppen er ute mesteparten av året. Enkelte dager er det også frukt og kaffe etterpå.

Historiegruppe
Andre tirsdag i måneden kl 12 møtes historieinteresserte for å samtale om lokalhistorie eller besøke lokalhistoriske steder. Fastsatt tema hver gang. Kaffe og hyggelig samvær. 

Samtalegruppe for pårørende til personer med demens
Ca. hver 6. uke kl. 18.00. Gruppen er åpen for alle som er en pårørende til en person med demens, enten den syke bor hjemme eller på institusjon. For hver person med demens, følger det minst en håndfull pårørende. Dette er alt fra barn, ektefeller, søsken, foreldre, venner og arbeidskolleger. Det vil si at det er mange flere pårørende enn personer som er syke. Felles for disse er at de ofte føler seg alene, eller usikre, og gjerne skulle hatt noen å snakke med. 



2024 © Ringerike Frivilligsentral