PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Faste arrangement

Flerkulturell frokost

Fire ganger i året arrangerer vi, i samarbeid med Læringssenteret for voksne, flerkulturelle frokoster. Målet er nettverksbygging og språkpraksis. Samlingene består av frokost, sang, musikk, underholdning sammen med informasjon fra foredragsholder.

Julemesse

Før jul arrangeres julemesse på Kuben med håndarbeider som håndarbeidsgruppa har laget. Gruppa ønsker seg flere deltagere, så dersom du er interessert i hekling/strikking/brodering så er du velkommen til å delta.

Arrangementer for hjemmeboende eldre

Noen ganger i året arrangerer vi sammen med Røde Kors Ringerike og Hole fester for hjemmeboende eldre som sjelden eller aldri kommer seg ut. Her er det god mat, utlodning og musikkunderholdning. Det er også muligheter til å ta seg en svingom. De som trenger skyss kan ta kontakt med oss.

Bussturer for hjemmeboende eldre

En gang i året arrangeres busstur for hjemmeboende eldre som ikke har så lett for å komme seg ut på aktiviteter. Dette er et samarbeid med Røde kors Ringerike og Hole. Vi tar i mot nye henvendelser på eldre som har behov for å være med på disse turene.

Internasjonal frivillighetsdag

5. desember er den internasjonale frivillighetsdagen. I forbindelse med denne arrangereres det hvert år en markering for alle våre dyktige frivillige medarbeidere.

Aktiviteter for frivillige hjelpere

Hvert år arrangeres en tur for sentralens frivillige hjelpere.
Det legges også opp til kurs/temakvelder etter behov.

Vår-konferanse - i møte med mennesker

Vi er medarrangør i Ringerike kommunes årlige Vårkonferanse - en konferanse for kommunalt ansatte innen helse- og oppvekst.